Fors verlies voor Fc Almere

Fc Almere verloor zaterdag met 3-0 van koploper DHSC. Het team van trainer Maurice Ligeon verloor onverdiend met grote cijfers.

Fc Almere speelde zeker niet slecht maar ging slecht met de kansen om. DHSC speelde slim op de counter. Met rust stond het nog 0-0. In de tweede helft bleef Almere de aanvallende ploeg. Tien minuten voor tijd werd een misverstand in de achterhoede door de koploper genadeloos afgestraft: 1-0.  Drie minuten later werd het 2-0 en was het duel beslist. In de laatste minuut kon de thuisploeg nog een keer onverdiend scoren. Almere is door deze nederlaag uitgeschakeld voor directe promotie. Het team van Ligeon gokt nu op de derde en laatste periode om zich zo te plaatsten voor de nacompetitie.