Fiets mee Dwars door Almere

Foto: DwarsdoorAlmere

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal te beleven valt in Almere Poort? Heb je zin om een frisse neus te halen? En heb je altijd al een leuke fietsroute willen rijden? Fiets dan mee tijdens het gratis fietsevent ‘Dwars door Almere’ van Stichting Art Culture in samenwerking met de gemeente Almere en Growing Green. Zaterdag 1 juli a.s. is de tweede editie van Dwars door Almere met als thema Poort.

Met behulp van een fietsroute- en stempelkaart fiets je langs diverse lokale ondernemers en initiatiefnemers. Bij elke locatie valt iets te beleven. Bij een volle kaart krijg je een medaille. Je komt onder andere langs het Klokhuis, Marina Muiderzand, Golden Girls Creative Studio en hart for her. Op de route zijn verassingslocaties waar je bijvoorbeeld mee kunt doen aan een doorlopende mini-training van Hart-Lopen.nl. Naast Hart-Lopen.nl zijn er nog veel meer ondernemers op de route die actief zijn op het gebied van bewegen en gezondheid.

Meld je aan
Hoe fiets je mee tijdens Dwars door Almere Poort op zaterdag 1 juli a.s.? Meld je vooraf aan door middel van een privébericht te sturen via de Facebookpagina DwarsDoorAlmere of stuur een e-mail naar [email protected] . Je ontvangt dan van Stichting Art Culture meer informatie. Let op: De eerste 200 aanmeldingen hebben recht op de stempelkaart, wees er dus snel bij!

Wil je op 1 juli op de bonnefooi van start gaan? Start dan bij hart for her (Freyjaplantsoen 1) Daar ontvang je dan meer informatie.

Dwars door Almere
Wil je meer fietsen? Er komt ook een Dwars door Almere in Haven (15 juli) en Buiten (29 juli). Meer info hierover lees je op
www.startculture.com en www.facebook.com/dwarsdooralmere .