Fc Almere MO17-1 wint fors in hoofdstad

FC Almere MO17-1 boekt mooie zege tegen Buitenveldert MO17-2
Het was vroeg zaterdag, de meiden moesten om 10:00 uur beginnen. Nadat we eerst 1minuut stil hebben gestaan bij het overlijden van Frank Verburg,R.I.P

We zijn van start gegaan , eerst even het een plekje geven en daar na knallen, nou dat ging goed. Het werd een eerste helft wat eigenlijk best gelijk op ging . We stonden zo goed te voetballen, en keken ons ogen uit. De doelpunten bleven eigenlijk uit tot dat het raak was 1-0, maar daar liet de tegenpartij het niet bij zitten en al snel werd het 1-1.
Na nog best wat kansen van onze kant gingen we toch de rust in met een gelijke stand. Ik weet niet wat er in de limonade heeft gezetten maar wat gingen we als een speer . Er werd zo (echt waar) geweldig goed gevoetbald dat we gewoon voor kwamen te staan met 2-1. Het was er weer, het tikken, samenspelen, de goede corners , de geweldige vrije trappen en de meiden gingen koppen . De achterhoede, het middenveld , de voorhoede en uiteraard de keepster , alles klopte in de 2e helft. En deze top wedstrijd monde dan ook in een geweldige 5-1 winst.
De meiden kwamen met een grote glimlach van het veld, en terecht. Wat een klasse wedstrijd was dit.
Meiden gefeliciteerd met jullie geweldige overwinning.

Ps.
En we feliciteren natuurlijk ook de MO13 ,MO15-1, MO15-2 ,MO19 en VR35+ met hun overwinning.