Fc Almere MO13-1 wint met ruime cijfers

Aangezien de meiden van FC Almere MO17-1 dit weekend geen wedstrijd hadden deze keer een verslag van de wedstrijd van FC Almere MO13-1.
Vroeg in de ochtend stond in de competitie een Almeerse wedstrijd op de planning, Buitenboys MO13-2 tegen FC Almere MO13-1 .
Even was het de vraag of de wedstrijd wel door zou gaan aangezien het flink gevroren had en het behoorlijk mistig was. Maar de wedstrijd werd op kunstgras gespeeld en ging dus door….
Na een extra lange warming up kon de wedstrijd beginnen. Het veld was bevroren en daar moesten de meiden wel even aan wennen. De bal reageerde anders dan ze gewend waren. Soms gleed de bal gewoon over het veld. Maar ze lieten zich daardoor niet uit het veld slaan. Ze lieten een mooi staaltje in overspelen zien met veel balbezit en dat werd beloond door 2 doelpunten in de eerste helft.
De 2de helft ondervond FC Almere iets meer tegenstand en het lukte de Buitenboys een paar keer om door te breken maar ze liepen al snel op tegen de sterke verdedigers van FC Almere.
Alle meiden vochten door in de kou en FC Almere kon door mooi samenspel nog 3 keer scoren.
Het was een mooie wedstrijd.
Over 2 weken spelen ze nog een keer tegen elkaar maar dan voor de beker. We kijken er nu al naar uit!

Wegens de kou heeft de team fotograaf geen foto’s dus hier een compilatie van eerder gespeelde wedstrijden.