Buitenboys blijft in race voor laatste periode

In de zaterdag derde klasse C heeft Buitenboys nog wel zicht op de derde periode.
Doordat BFC en JOS/Watergraafsmeer ook wonnen is de kans wel kleiner geworden.

Buitenboys begon gehavend aan het duel met Cobu Boys. De Almeerders gaf echter wel de toon aan maar er waren toch ook wel kansen voor de thuisclub maar scoren bleek een te grote opgaaf. In de 15e minuut kwam Buitenboys dan toch op voorsprong door Jesper Haazelager (0-1). De thuisclub kwam voor de rust ook nog twee keer in een scorings positie maar doelpunten bleven uit.

In het tweede bedrijf speelde Cobu Boys veelal de lange bal maar bij Buitenboys was men alert en leverde dit geen problemen op. Buitenboys werd nu sterker en uit een vrije schop schoot Tim de Vaal op de lat maar niet veel later was hij wel succesvol en maakte de 0-2. Cobu Boys kon hier maar weinig tegenover stellen en kon Buitenboys de wedstrijd nog meer naar de hand zetten. In de slotminuten nog kansen voor Buitenboys en Zoe Visser was als gelegenheidspits de man die na een mooie actie van Gianni Rellumde de 0-3 inschoot en Buitenboys een verdiende overwinning behaalde. Met nog een wedstrijd te gaan tegen Olympia’25 is het afwachten wat de concurrentie doet betreft de derde periode.

Meer: Voetbal