Almere City start met nederlaag

Almere City heeft in de nacompetite met 4-2 van Helmond Sport verloren.

Almere city opende sterk en kreeg al snel een kans via Mac Donald. Na tien minuten krijgt Hammouti geel.  Metalsi maakt in de 27e minuut hands echter de arbiter ziet het niet. Twee minuten later kon Salasiwa 0-1 scoren. Met de rust staat die tussenstand nog steeds op het scorebord. Na bijna een uur spelen kont Jeffrey Rijsdijk in het veld en gaat Paul Quasten er uit. Twintig minuten voor tijd brengt ten voorde de stand op 0-2. Binnen vier minuten weet de thuisploeg weer op gelijke hoogte te komen.  Tien minuten voor tijd komt Helmond op 3-2 en dat is een forse dreun voor Almere City. In de laatste minuut werd het zelfs 4-2 via een strafschop. Almere City is in de return eind deze week zeker niet kansloos om een ronde verder te komen.