Almere City start met gelijkspel

Almere City speelde 2-2 tegen Fc Volendam. De thuisploeg liet goed spel zien en in deze vorm moet het mogelijk zijn de komende weken goede resultaten te blijven behalen.

Door een afstandsschot van Gaston Salasiwa kon Almere na negen minuten op voorsprong komen.  Doelman Kramer voorkwam drie minuten later de gelijkmaker.  Rijsdijk is na een half uur dicht bij de volgende treffer maar heeft pech met de afwerking. En Ahannach heeft geen geluk als zijn inzet van de lijn wordt gekopt. Drie minuten voor rust kon Volendam via een kopbal weer gelijk komen. Vrijwel direct daarna werd het 1-2 door Steltenpool die met een snoekduik doelman Kramer klopt. Na iets meer dan een uur spelen maakte Jeffrey Rijsdijk de terechte gelijkmaker. Lars Nieuwpoort heeft zes minuten later als zijn harde schot de paal raakt. Daarna bleef het in de slotfase een aantrekkelijk duel.