Fc Almere 35plus pakt eerste overwinning

Verslag van supporter van Fc Almere vrouwen:
De MO17-1 van Fc Almere had zaterdag geen wedstrijd , en zo gingen we naar de MO19-1 kijken. Ze gingen met 11 meiden weg, waaronder 3 van de MO17 en eigenlijk 3 geblesseerde . De meiden gingen er voor, alles uit de kast gehaald om deze pot niet te verliezen.
Wat een strijdlust hebben ze getoond, in de eerste helft nog wat kansjes gecreƫerd aan allebei de kanten maar mocht niet baten, ze gingen er niet in. De scheidsrechter zag een overtreding en gingen de meiden door met 9 meiden (geel) De eerste helft af gemaakt met 10 meiden, wat een geweldige wedstrijd tot zover.
Even allemaal tot rust komen , want er waren geen reserves . De tweede helft begonnen met weer strijd om dat ene doelpunt. Het lukte niet om die te scoren. En een lange bal van de tegenpartij en hun doelpunt was een feit. 1-0 achter, maar de meiden bleven knokken voor dat ene punt. Ze hebben leuke dingen laten zien maar de afmaak was er vandaag niet. Jammer meiden, volgende week even niet en dan er weer lekker tegenaan .
Jullie hebben laten zien dat jullie het kunnen , nu de doelpunten nog , maar dat komt ook goed.