Fc Almere knokt voor overwinning

De vrouwen van Fc Almere MO17-1 versloegen Roda ’23 met 3-2 en dat was heel knap

Voor de meiden van de MO17-1 stond vandaag Roda’23 MO17-1 op het programma. We wisten naar aanleiding van de uitslagen dat het een hele zware tegenstander zou zijn.
Wat een geweldige wedstrijd werd het. Er zat eigenlijk van alles in deze wedstrijd. Spanning van allebei de kanten. Schoten op doel die op de paal,lat , over, noem het maar op. Spanning dus aan allebei de kanten.
Onze meiden tot 2x toe achter komen te staan en heel goed terug gekomen. Zo werd het 2-2, wat hebben de meiden gestreden, wat een spannende wedstrijd was het. Na 20 minuten spelen in de 2e helft kregen we een terechte penalty, en deze werd heel erg knap in geschoten. En toen werd het nog spannender, wat een geweldige wedstrijd
. Onze meiden hebben gestreden voor hun 3 punten. Wat zijn wij trots op de MO17-1 van FC Almere , ze hebben een top prestatie geleverd.