Sporting Almere wint bekerduel overtuigend

Sporting Almere MO 15-1 won voor de beker met 5-2 van Reiger Boys

Een mooi verslag van een trotse fan van het team:

Om 11.15 uur speelden we voor de 1e plek in de bekerpoule tegen Reiger Boys. Konden de meiden hun jarige trainer/coach een mooi verjaardagscadeau geven?
De start was veelbelovend. Al snel stonden we op een 2-0 voorsprong. Het derde doelpunt was uit een indirecte vrije bal in het strafschopgebied van Reiger Boys. Omdat de keeper de bal aanraakte telde het doelpunt. Over het hele veld werden er fysieke duels uitgevochten. De tegenstander speelde goed combinatievoetbal, maar toch wisten we er voor rust nog een te maken.
In de pauze werd er door de meiden voor hun trainer gezongen.
Na de rust kantelde de wedstrijd een klein beetje door een snel tegendoelpunt. Hierna werden de duels nog fysieker en zowel Reiger Boys als wij kregen kansen. Mooie diepteballen, slimme steekpasjes en passeerbewegingen werden afgewisseld met onrustig spel. Uiteindelijk een mooi verdiende 5-2 uitslag. Goed teamwork. We zijn door naar de volgende bekerronde. Wie zal onze tegenstander worden?
Volgende week is de eerste competitiewedstrijd tegen IJburg in de sterke eerste klasse. We zullen elke week op ons best moeten spelen om bovenin te eindigen. We hebben er de meiden voor.