Van wie zijn deze spüllen!

Foto: landelijke politie

De recherche heeft in mei 2018 drie vrouwen aangehouden die verdacht worden van één en vermoedelijk meerdere babbeltrucs.

Omschrijving
De drie vrouwen, in de leeftijd van 26 t/m 48 jaar en afkomstig uit Lelystad en Rosmalen, zijn in mei door de politie aangehouden op verdenking van diefstal uit een woning in Alkmaar. Zij deden dit door middel van een babbeltruc die zij pleegden bij een 74-jarige Alkmaarse inwoonster.

Bij de aanhouding van dit drietal werden meerdere goederen aangetroffen die van diefstal afkomstig zijn. De recherche heeft van de meeste goederen de herkomst weten te achterhalen, maar van enkele goederen nog niet.

Van de bijgaande goederen op de foto’s is de eigenaar nog niet achterhaald. De recherche wil graag weten van wie dit geldkistje en de overige artikelen zijn. Het vermoeden is dat deze spullen afkomstig zijn uit Alkmaar of uit de omgeving van Zaandam, Krommenie, Limmen, Castricum of Heiloo.

Vragen
Bent u de eigenaar of denkt u te weten van wie dit gestolen geldkistje is, of herkent u één van de andere goederen? Bel dan met de politie via 0900-8844.