UPDATE aanhouding / Getuigen gezocht van overval

Zondagavond 16 april vond er een overval plaats op een horecazaak aan de Evenaar. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 22.15 uur kwam een onbekende man de zaak binnen en bedreigde de aanwezige medewerkers met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Nadat hij geld gepakt had ontstond er een worsteling met een medewerker. Die kreeg van de overvaller een aantal klappen die vervolgens wegrenden in de richting van de Palembangweg. Meerdere agenten zochten in de omgeving, er werd niemand aangetroffen.

Signalement
De man heeft een blanke huiskleur, is tussen de 20 en 25 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang met een normaal postuur. Hij droeg een blauwe joggingbroek met witte strepen aan de zijkant van het merk Adidas en een donkere jas met vierkante zakken aan de voorkant. Hij sprak Nederlands zonder accent.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de overval? Weet u wie de verdachte is of waar hij heen gevlucht is? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Almere via 0900-08844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Verdachte aangehouden
Na uitgebreid rechercheonderzoek is de vermoedelijke verdachte geidentificeerd. De man, een 21-jarige man uit Almere, is op dinsdag 18 juli aangehouden in zijn woning en ingesloten voor verder onderzoek.