Twee personen aangehouden voor poging woninginbraak Almere Buiten

Foto: hansiline/cc-by-cc0

In de nacht van dinsdag 21 juli op woensdag 22 juli probeerde men bij een woning op de Comorenstraat in te breken. De politie heeft twee van de vier mogelijk betrokken verdachten aangehouden.

Rond 00.45 uur kreeg de politie de melding dat er glasgerinkel was te horen bij het betrokken pand. Bij onderzoek ontdekten de agenten braaksporen en bleek de ruit in stukken te liggen. Andere agenten stelden een onderzoek in de omgeving in en spraken daarbij getuigen die de mogelijke verdachten hadden zien wegrennen. Hierbij bleek dat twee van hen vermoedelijk in de bus waren gestapt. De politie reed direct naar de eindbestemming, waarbij agenten de twee jongens zagen rennen in de richting van een andere lijnbus. Zij voldeden aan het signalement dat getuigen hadden opgegeven en werden gearresteerd. Het gaat om twee 17-jarige inwoners van Almere. De politie zet het onderzoek naar de andere verdachten voort.

Informatie ?

De politie komt graag in contact met getuigen van de inbraakpoging of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Bericht overgenomen van:

Zie ook: