Rechtmatige eigenaren van deze spullen gezocht

Foto: Politie Flevoland

De Politie Almere Stad komt met belangrijke oproep. Wie weet meer van deze spullen. Een tweede foto is te vinden op de Facebook pagina van Politie Almere Stad

Wij delen dit even voor onze collega’s! Mocht u iets herkennen, graag contact opnemen met de Politie Noordoostpolder/Urk! Graag ook delen
EIGENAREN GEZOCHT! N.a.v. onderzoek m.b.t poging inbraak BANT en woninginbraken DRONTEN. Wie weet nog meer zaken!?
Wij hebben uw hulp nodig! Graag liken&delen&taggen voor een groter bereik, bedankt!! (Y)
Tussen maart en oktober dit jaar hebben diverse woninginbraken plaatsgevonden in de Manegebuurt in Dronten. Afgelopen week is huiszoeking gedaan en zijn drie verdachten aangehouden. Zij zijn inmiddels voorgeleid bij de rechtbank.

De verdachten zijn in beeld gekomen toen zij in Bant voorbereidingen aan het treffen waren voor inbraken. Na onderzoek ontstond het vermoeden van een verband tussen deze verdachten en de inbraken in Dronten. Afgelopen week kon de politie twee mannen (25 en 32 jaar) uit Alkmaar aanhouden en een man (28) uit Almere. De verdachten zijn inmiddels voorgeleid bij de rechtbank en zitten vast. Het onderzoek loopt nog. Daarnaast wordt ook onderzocht welke goederen bij de inbraken vandaan komen en teruggebracht kunnen worden naar de rechtmatige eigenaren.

Bent u eigenaar van één of meer van de afgebeelde goederen neem dan tijdens kantooruren contact op met het woninginbrakenteam Flevoland via 0900-8844.