Geweldsmisdrijf Eeuwenweg in Opsporing Verzocht

Foto: Nemo/cc-by-cc0

Almere – Dinsdag 21 maart heeft het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een ernstig geweldsmisdrijf tegen een 83-jarige man die woonde op de Eeuwenweg in Almere.

Op dinsdag 21 juli 2015 rond 00.15 uur kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen van de ambulancedienst. Zij waren gestuurd naar een bejaarde man die in zijn woning op de grond lag in een plas bloed. Hij had een hoofdwond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In september 2015 kwam het slachtoffer na een algehele verslechtering van zijn toestand te overlijden. Onderzoek wees uit dat zijn letsel door een misdrijf moet zijn veroorzaakt.

Beloning

Omdat er sprake is van een misdrijf is de recherche een onderzoek gestart. Het onderzoek heeft de afgelopen maanden een impuls gekregen, door nieuwe informatie van een anonieme tipgever. In Opsporing Verzocht zal op dinsdag 21 maart 2017 aandacht worden besteed aan deze zaak, waarbij een beloning voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak bekend zal worden gemaakt.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 21 maart uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is woensdag 22 maart om 12.05 uur op NPO 2.

Tip!

Heeft u informatie voor het onderzoeksteam dan kan deze doorgebeld worden via de opsporingstiplijn 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Of u maakt gebruik van onderstaand tipformulier.