Almeerder samen met twee anderen op heterdaad aangehouden na inbraak Hoornaar

Foto: Nemo/cc-by-cc0

Hoornaar – Dankzij een alerte buurtbewoner heeft de politie in Hoornaar drie mannen aangehouden die even daarvoor mogelijk probeerden in te breken een woning aan de Dorpsweg.

De bewoner werd  zaterdagochtend rond 04:00 wakker van wat geluiden. Als hij door het raam kijkt ziet hij dat twee mannen proberen in te breken in een woning aan de Dorpsweg. Even later stapt ook een derde man uit. De bewoner belde direct 112 en kon een goed signalement van de inbrekers en de vluchtauto geven. Dankzij de melding konden politieagenten een paar minuten later de auto tot stilstand brengen en de inzittenden aanhouden op de N214. In hun auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen. De aangehouden inbrekers bleken een 23-jarige man uit Hilversum, 24-jarige man uit Weesp en een 27-jarige uit Almere te zijn. Ze werden overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

De politie komt graag met mensen in contact die ook getuige zijn geweest van deze inbraak of die mogelijk iets anders opvallends hebben gezien of gehoord die nacht. Neem dan contact op met de politie in Dordrecht die de zaak onderzoekt: 0900-8844.

Bericht overgenomen van: