Werken in TBS- kliniek

Foto: oostvaarderskliniek

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om te werken in een tbs-kliniek? Kom dan op woensdag 13 december 2017 naar de wervingsdag van Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Oostvaarderskliniek in Almere! Vanaf 15.30 uur zijn bezoekers van harte welkom. Men krijgt een rondleiding in de kliniek waar ze meer te weten komen over de tbs-behandeling en het werken en verblijven in een tbs-kliniek.Na deze rondleiding kan men met diverse medewerkers in gesprek gaan tijdens zogenaamde speeddates om te praten over het werken in de kliniek en/of specifiek over de vacature waar hij/zij interesse in heeft.

Op dit moment heeft FPC de Oostvaarderskliniek diverse vacatures voor o.a. GZ-psycholoog, hoofd behandeling, medewerker beveiliging, psychiater en sociotherapeut en sociotherapeut nachtdienst. De wervingsdag duurt tot 20.00 uur.Geïnteresseerden die op 13 december a.s. de wervingsdag van FPC de Oostvaarderskliniek bij willen wonen, zijn verplicht zich van tevoren aan te melden via [email protected] met de volgende gegevens: Voor- en achternaam, adres, geboortedatum, geldig paspoort- of rijbewijsnummer. Op de dag zelf dient men een geldig identificatiebewijs (paspoort of rijbewijs) mee te nemen ter legitimatie.

Wacht niet te lang met aanmelden i.v.m. een maximum aantal plaatsen!
Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Oostvaarderskliniek in Almere is een ondernemende organisatie die ambitieuze professionals veel te bieden heeft. De Oostvaarderskliniek levert een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met een aantoonbaar risicovol gedrag te behandelen en te begeleiden. De medewerkers hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen.

Medewerkers worden zoveel mogelijk betrokken bij het opzetten, uitvoeren en evalueren van behandelprogramma’s en bij het voorbereiden van vakinhoudelijke en beleidsmatige beslissingen.Spreken deze ambities jou aan?

Heb jij interesse om bij ons te komen werken?
Wil jij met eigen ogen zien hoe de tbs-behandeling in onze kliniek wordt uitgevoerd?
En wil jij hier meer over weten door in gesprek te gaan met mensen die in onze kliniek werken én verblijven?

Kom 13 december 2017 naar de wervingsdag van FPC de Oostvaarderskliniek!

Meer informatie over FPC de Oostvaarderskliniek: www.oostvaarderskliniek.nl