Voedselloket Almere – Doet u mee

Foto: voedselloket almere

Het is (bijna!) lente. En net als iedereen heeft VoedselLoket Almere het druk! Zij zijn druk bezig met hun normale bezigheden: de supermarkt vullen en klanten helpen. Daarnaast is VLA ook druk met het verder professionaliseren van de organisatie.

Ook zijn ze bezig het hulpaanbod uit te breiden. Zo kan het VoedselLoket haar klanten steeds meer support bieden in de vorm van spreekuren en cursussen. Bezoek bijvoorbeeld de website voor de cursus geweldloos communiceren. www.voedselloketalmere.nl

Veel mensen hebben niet echt een beeld van het VoedselLoket. Dat komt gedeeltelijk door de naam. VLA is allang veel meer dan alleen een voedselverstrekker. Er zijn spreekuren, cursussen, een kledingwinkel, een meubel en witgoedloket.

Niet alles wat VoedselLoket Almere krijgt kan direct gebruikt worden door de klanten. Maar ze zorgen er wel voor dat ze van alles wat ze krijgen profiteren. Daarom verkopen ze sommige dingen. Bijvoorbeeld via:
Rommelmarkten Zo houden ze af en toe een rommelmarkt. De volgende is op 26 mei.
Facebook veilingen Ze houden ook iedere week een veiling op Facebook.
Zoek op de pagina naar ‘veiling van de week’.
VLA Kado: de winkel waar iedereen mag kopen, en waarvan de opbrengst naar VLA gaat. Kom een keer langs!

Nieuwsgierig? U kunt als u met een groep bent altijd een rondleiding aanvragen. Of u sluit aan bij de vrijwilligers rondleiding die ze geregeld houden. De volgende rondleiding is op 22 maart om 09:30 uur. Mail even om u aan te melden of voor meer informatie: [email protected]