Truda: Wat is Sexy

Foto:
Truda van der Kooij is als zangeres een rijzende ster. Extra bijzonder is dat ze ook als columniste bijzonder populair aan het worden is. Deze keer heeft ze het over een onderwerp dat iedereen bezig houdt:  Wat is SEXY
Wat vinden mensen nou sexy? Dat kan heel verschillend zijn voor iedereen.. Je kan sexy zijn qua uiterlijk of door je persoonlijkheid.
Mannen vinden zichzelf vaak sexy met een grote bundel glimmende spieren op hun body,een hip kapsel en een baard! Ja Serieus!..Wil je er als man tegenwoordig sexy bijhoren dan heb je een baard! En niet zomaar een,nee! Eentje waar vader Abraham Een moord voor zou begaan en spontaan al Ze smurfen aan je zal opofferen in ruil voor die ene! perfecte baard! Vrouwen daarentegen hoor je vaak zeggen:Welnee! hij hoeft niet gespierd en bebaard te zijn,als hij maar lief is en humor heeft (ik denk dan:is dat de definitie van sexy in het vrouwelijk brein? Of zijn dat dan de vrouwen die weinig keuze hebben qua mannelijk gezelschap om uit te kiezen en het daarom maar gooien op alleen het innerlijk?).
Vrouwen vinden hunzelf anno 2017 sexy als ze( daar gaan we weer,hoe cliché!) een goedgevormd lichaam hebben,lippen zo dik als opgeblazen kinderzwembandjes,een flink derrière bezitten en valse wimpers hebben die reiken tot aan hun voorhoofd. Ook de mannen hoor je zeggen:Welnee! Ze hoeft geen zwembandlippen op haar gezicht te hebben en een kont die je kan gebruiken als theetafel..ze moet Aleen lief!zijn en humor hebben! (Maar ondertussen strijden ze met hun vrienden om de dames met de grootste dubbel D’s in hun handtasje,de andere dames met hun uiterlijk die maar normaaltjes is..maar geweldige humor bezitten huilend in een hoekje achterlatend!) maaaar! Het gaat om de inhoud hoor! Dat! Is pas sexy. Dan de persoonlijkheid, ook zo verschillend,de een houdt van een Baas,zo een man of vrouw die het voortouw neemt,eentje die je tegen de muur aan gooit en zegt:Luister handsome,it’s my way or the highway..
De ander vind het weer ubersexy als ze thuiskomen en hun wederhelft van de voordeur tot aan het dakterras de rozenblaadjes royaal heeft uitgestrooid,het altijd overal Over eens is met ze(persoonlijke mening:zo vervelend!)en jou altijd laat kiezen in elke situatie,ik zelf prefereer de eerste keuze(hoe ernstig, I know!) Marylin Monroe voelde haarzelf het meest sexy spiernaakt in een walm van Chanel nummer 5,ikzelf zal dan liever gaan voor het Chanel jurkje met tas en felrode louboutin pumps sexy ten top!
Al maakte ik verleden week tijdens een optreden in mijn primark jurkje en pumps ook wel indruk volgens mij! Lets face it,smaken verschillen,de een kijkt graag naar Dave Roelvink en Chantal Janzen,de ander gaat blind voor Dries yellow slip Roelvink of Patricia Paay! Sexy? Ik vind het een verwarrend onderwerp,ik denk dat als je je sexy voelt je dat ook uitstraalt,ongeacht je looks,persoonlijkheid,leeftijd,kledingstijl en ga zo nog maar even door.. Ondertussen zet ik nu even een van mijn favoriete nummers op:Iam sexy and I know it!! o yeah!!