Trio debatten uitgesteld wegens ziekte van gasten

Foto: omroep almere

Helaas zijn er vanavond geen opnames gemaakt voor de volgende drie afleveringen van de trio lijsttrekkers debatten. Diverse lijsttrekkers hebben moeten laten afzeggen. om toch de inhoud strak te houden hebben we deze opnames laten vervallen. Wel worden de eerste opnames opgenomen voor de serie hoe staan de burgers in het project Floriade.

Er is heel veel te doen rond de Floriade. Veel nieuwe partijen zien de Floriade niet zitten. Als je op straat mensen interviewt hoor je een hele boel positieve reacties. Daar een lokale omroep in de haarvaten van de samenleving moet staan, maken we nu specials van voor en tegen standers van het project Floriade. Laat de burgers maar hun grieven, protest, zorgen om het project meegegeven. Omroep Almere geeft iedereen een platform daarom ook de voorstanders krijgen een kans.

We zijn dan ook naar voorstanders van de Floriade op zoek die mee willen werken aan een opname, uitleggen waarom u van mening bent dat juist de Floriade een verrijking is voor de stad. Wilt u meedoen, stuur een mail naar [email protected] Uiteraard zullen we ook de directie van de Floriade uitnodigen om hun visie neer te leggen.