Parkeerterrein Hennepveld van 29 mei tot en met 22 juli gesloten

M
Foto: Gemeente Almere

De gemeente Almere voert in de periode van 29 mei tot en met 22 juli groot onderhoud uit aan parkeerterrein Hennepveld. Tijdens de werkzaamheden is het Hennepveld gesloten. Alleen abonnementhouders van het Flevoziekenhuis kunnen in de eerste weken van de werkzaamheden nog op het terrein parkeren. Moet u in deze periode in het ziekenhuis zijn, dan kunt u gebruikmaken van een van de vlakbij het ziekenhuis gelegen parkeergarages, zoals de Hospitaalgarage.

Het parkeerterrein wordt voorzien van nieuw asfalt, de in- en uitritten worden verlegd en er komt betere verlichting. Ook vergroten we de parkeervakken en delen we het terrein anders in zodat elke parkeervak een optimale aanrijroute heeft.

Auto’s op Hennepveld tijdens afsluiting

Het Flevoziekenhuis heeft een privéparkeerterrein dat deel uitmaakt van parkeerterrein Hennepveld. Parkeerders van dit terrein (met een door het Flevoziekenhuis uitgegeven abonnement) wijken in de eerste weken van de werkzaamheden uit naar het gemeentelijk gedeelte. U zult in die periode dus auto’s op het terrein zien. Door ruimtegebrek is het voor u helaas niet mogelijk om dan op het Hennepveld te parkeren.