Open dag Radio Emmeloord werd groot succes

Ruim honderd man, waaronder veel radiofreaks, bezochten gistermiddag de Open Dag van Radio Emmeloord in Buurthuis Revelhuis aan de Pallasstraat. Het was al aardig druk toen Dick Offringa even na twaalf uur de live uitzending opende. Als technicus was de hele middag de onvolprezen Daniel van Dalen aanwezig.

Hij had alle technische voorzieningen getroffen. We waren net klaar om twaalf uur omdar de internet verbinding haperde. In de loop van de middag werden diverse zaken gepresenteerd zoals BenefietvoorNop (door Theo van Steenbergen) , waarook aanwezigen op konden reageren.

Daarnaast ook diverse interviews en een voortreffelijke presentatie met oude (zeezender) fragmenten door Jan Oosterveen. Tussendoor optredens van diverse artiesten; aan elkaar gepraat door Jannes Punter. Tenslotte presenteerden Dick en Jannes de vinyl show met een draaitafel die niet helemaal zuiver op de graat meer was. De hele middag liep het af en aan met de vele  ‘radio actieve’ bezoekers die zichtbaar genoten. Velen hadden elkaar jaren niet gezien. Het was een leuke (radio) sfeer en zeker voor herhaling vatbaar.