Oogweek in Flevoziekenhuis

Foto: pix-abay.com

Altijd al willen weten hoe uw oog precies werkt? Kennismaken met de nieuwe oogartsen? Wilt u meer weten over macula-aandoeningen, staar of wat te doen aan droge en/of tranende ogen? Van 15 t/m 20 mei organiseert de polikliniek Oogheelkunde van het Flevoziekenhuis in samenwerking met de Oogvereniging een speciale Oogweek, met uitgebreide informatie en activiteiten over en rond het oog. De Oogweek vindt plaats in de Binnenstraat van het ziekenhuis.

Centraal in de week staat de Oogtent – een opblaasbaar oog van 3,5 meter hoog – waarin u van binnen kunt bekijken hoe uw oog precies werkt. Er zijn medewerkers van de Oogvereniging en van de polikliniek aanwezig voor uitleg en om vragen te beantwoorden. Ook kunt u terecht voor gratis eenvoudige oogmetingen voor bijvoorbeeld uw oogdruk of cilinderafwijking.

Daarnaast is er per dag een apart thema met activiteiten en extra informatie. Woensdag is een speciale kinderdag en op zaterdag kunt u speeddaten de nieuwe oogartsen, die het afgelopen jaar begonnen zijn in het Flevoziekenhuis. Maak kennis met ze en stel in 3 minuten al uw vragen! Elke dag zijn ook één of meer oogzorgpartners aanwezig om hun producten en diensten te demonstreren en uitleg te geven bij het gebruik ervan.

Het volledige programma van de Oogweek vindt u op de website: www.flevoziekenhuis.nl/oogweek.