Ondernemers en de gevaren van hennep

Foto: ondernemers flevoland

De teelt en de handel van hennep zijn steeds vaker in handen van zware criminelen. Telers worden steeds vaker het slachtoffer van geweldsdelicten en ripdeals. Maar er zijn meer risico´s. Ook de kans op brand, ontploffing, water- en stankoverlast is zeer groot. Als ondernemer kunt u hiermee te maken krijgen in uw omgeving, of als u zelf een ruimte of een pand verhuurt aan derden. Tijdens de ondernemersbijeenkomst hennep op woensdag 13 juni 2018 maken we het ‘onzichtbare meer zichtbaar’ om zo samen deze ondermijnende criminaliteit tegen te gaan.

Programma
Wat zijn de gevaren en de gevolgen van hennepteelt en hoe kan ik hennepteelt herkennen en melden? Over deze vragen organiseren politie Midden-Nederland en gemeente Lelystad een informatieavond voor ondernemers van Lelystad. U bent woensdag 13 juni van harte welkom in het stadhuis (Stadhuisplein 2, Lelystad). De inloop is om 18.00 uur (met soep en broodjes). Om 18.30 uur begint het inhoudelijke programma. Burgemeester Ina Adema heet u welkom. Verschillende sprekers informeren u over de hennepaanpak in Midden-Nederland, de risico’s van hennepteelt en hoe u hennepteelt kunt herkennen en melden. En u krijgt tips om te voorkomen dat u met personen met ‘verkeerde bedoelingen’ in zee gaat. De bijeenkomst duurt tot 20.30 uur.

Aanmelden
Bent u ondernemer of eigenaar/verhuurder van bedrijfspanden in Lelystad? Wilt u deze ondernemersbijeenkomst bijwonen? https://formulieren.lelystad.nl/hennepavond
Meldt u zich dan uiterlijk zondag 10 juni 2018 aan .