Nieuwe tijden Pro Radio bekend bij Omroep Almere

Foto: Pro radio almere

Vanaf deze week is Pro Radio weer dagelijks te beluisteren op Omroep Almere. De omroep heeft sinds 2016 een samenwerkingsverband met Pro Almere. De kinderen van het pro onderwijs worden opgeleid om met hun handen te werken. Het prop onderwijs is er voor de leerlingen die niet mee kunnen in het reguliere voortgezet onderwijs als vmbo, havo, vwo en gymnasium.

Speciaal voor deze kinderen is het praktijkonderwijs. In Almere zijn diverse locaties. Op de locatie Johan Bachweg heeft de Omroep in samenwerking met de school een radiostudio ingericht. Hiervandaan Zullen de leerlingen onder begeleiding van een leraar/lerares een uitzending verzorgen. Zet de volgende tijden in uw agenda en stem dan af op de streams via OmroepAlmere.nl – AlmereOnAir.nl of app’s van Omroep Almere. Te downloaden in Apple of Google store

Maandag 13.30 – 14.30 Shoppen en Smullen

Samen met leerlingen van Horeca en Winkel maken we een programma. Met wekelijks een gast uit de Horeca- of Winkelwereld, het recept van de week en ervaringen van leerlingen in de interne stage.

Dinsdag 12.00 – 13.00 PrO Talent

Iedereen heeft een talent. PrO Talent is het podium waarop deze talenten aan de wereld worden getoond. PrO Talent is ook tijdens de pauze te beluisteren in de bedrijfskantine en de aula van de onderbouw.

Woensdag 11.00 – 12.00 PrO Fessionals

Leerlingen presenteren hun CV op de radio, stagebedrijven presenteren zich. Een echt netwerk programma, waarin we leerlingen en bedrijven bij elkaar brengen.

Donderdag 10.30 – 11.30 PrO Nieuws

In dit programma discussiëren leerlingen uit een van de Sectorklassen over het nieuws, het onderwerp van Nieuwsbegrip staat centraal. Ook nieuws van PrO Almere en de rest van de wereld wordt hier besproken.

Vrijdag 12.30 – 13.30 WeRule

In WeRule vertellen leerlingen uit de onderbouw over hun hobby’s, hun idolen, hun dromen. Ook geven ze hun mening over dingen die spelen in de wereld en draaien ze hun eigen muziek. WeRule is ook tijdens de pauze te beluisteren in de bedrijfskantine en de aula van de onderbouw. WeRule is de ideale start van het weekend!