Meneer Monster

Foto: Hans Thissen

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en de Zilveren Krekel.

Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief.

De Gruffalo!
De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. De voorstelling is te zien op zaterdag 19 januari 2019 in Schouwburg Almere.

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door drie dieren die niets liever willen dan hem opeten. Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels?

Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel?

Op 13 april keert het gezelschap Meneer Monster terug in Almere met “De Kleine Mol”, voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Kaartverkoop Schouwburg Almere: https://kaf.nl/podium/