Meisje gewond na bewuste duw

Foto: Samen is leuker. Almere

Vandaag was er in Almere een laffe daad van twee jongens tegen een volstrekt onschuldige meisje. De plek waar het incident zich voltrok was het Spoorbaanpad richting Tussen de Vaarten.  De moeder van het slachtoffer heeft op de FB pagina  Samen is leuker. almere een treffende oproep geplaatst en worden getuige gevraagd zich te melden. Op de foto is duidelijk te zien dat het meisje nog de sporen van dit geweld moet dragen. We wensen haar veel sterkte en hopelijk worden de daders gepakt en passend bestraft.

 

 

Gezocht: GETUIGEN!!!
Vandaag tussen 17:15-17:30 reden mijn dochter en klasgenoot op de Spoorbaanpad richting Tussen de Vaarten. Ze werden voorbij gereden door 2 lichtgetinte jongens op een lichtgrijze scooter.
Deze jongens stoppen bij de tweede afslag naar links. Mijn dochter en klasgenoot rijden langs de jongens. Een stukje verderop rijden de jongens voorbij op de scooter en geven de klasgenoot een duw/zet waardoor deze tegen de fiets van mijn dochter aankomt en zij lelijk ten val komt. Kort hierna is er een man langsgereden en is gestopt en heeft gevraagd of het ging. Ik ben op zoek naar deze man en meerdere getuigen die op dat tijdstip voorbij fietsten. Wellicht dat zij meer informatie kunnen geven. Ik wil jullie vragen contact met mij op te nemen als jullie meer informatie hebben, middels een privébericht.
*DELEN GRAAG*