Lijstrekkers nieuwe lokale partijen presenteren zich bij Almeerse Politiek Nu

Dinsdagavond 5 december om 20.00 uur schuift Henk Smeeman achter de microfoon. Henk is woordvoerder van AlmereAnders18, De partij heeft duidelijke standpunten. Het moet gewoon anders, denk aan de Politieke Markt. Er wordt om de kleinste zaken vergaderd en echte diepgaande discussies zijn er niet meer.

Aansluitend omstreeks 20.30 verruilt Henk zijn plaats met Marvin Forst. Hij is lijsttrekker van Wstav 036. Een partij die staat voor multicultureel Almere. Zij staan voor een land waar minderheden meer zichtbaar zijn in oa vertegenwoordigende organisaties zoals de raad. Het is een lokale partij met meer ambitie. Dus stem af op de streams van Omroep Almere.

Omroep Almere is te beluisteren via OmroepAlmere.nl / radio / luister live. Meekijken in de studio via de webcams is ook mogelijk via onze site. klik op radio / kijk live en het u bent in onze studio. Lukt het u niet om live te luisteren, geen probleem via radio / radio gemist kunt u nog twee weken de uitzending terug luisteren. Van de interviews worden video compilaties gemaakt en zijn enkele dagen later te bekijken op de site / video / uitzending gemist.