Klucht van Bontehond genomineerd voor ZAPP Theaterprijs

Foto: Bontehond

Jeugdtheatergezelschap BonteHond is met KLUCHT genomineerd voor de Zapp Theaterprijs, dé publieksprijs voor jeugdtheater. Door het hele land hebben kinderen gestemd op hun favoriete theatervoorstelling. De vijf voorstellingen die gemiddeld het beste beoordeeld zijn, maken kans op de Zapp Theaterprijs 2017. Welke van deze voorstellingen het beste is, wordt bepaald door een kinderjury bestaande uit acht kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Zij maken de uiteindelijke winnaar in september bekend in het televisieprogramma Zapp Live (KRO-NCRV).

Over KLUCHT van BonteHond
KLUCHT is een vrolijke, ouderwetse theatermiddag waarin alle samenlevingsvormen zonder problemen de revue passeren. Een fysieke, snelle slapstickvoorstelling waarin vijf wannabe-volwassenen continu verliefd worden, zich verstoppen en smoesjes verzinnen. Ze liegen en bedriegen totdat ze zelf niet meer weten wie ze zijn en op wie ze nou waren en waarom. KLUCHT ging 25 september 2016 in première in thuisstad Almere en toerde langs theaters door Nederland en België. KLUCHT is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar., dé publieksprijs voor jeugdtheater. Door het hele land hebben kinderen gestemd op hun favoriete theatervoorstelling. De vijf voorstellingen die gemiddeld het beste beoordeeld zijn, maken kans op de Zapp Theaterprijs 2017. Welke van deze voorstellingen het beste is, wordt bepaald door een kinderjury bestaande uit acht kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Zij maken de uiteindelijke winnaar in september bekend in het televisieprogramma Zapp Live (KRO-NCRV).

Over KLUCHT van BonteHond
KLUCHT is een vrolijke, ouderwetse theatermiddag waarin alle samenlevingsvormen zonder problemen de revue passeren. Een fysieke, snelle slapstickvoorstelling waarin vijf wannabe-volwassenen continu verliefd worden, zich verstoppen en smoesjes verzinnen. Ze liegen en bedriegen totdat ze zelf niet meer weten wie ze zijn en op wie ze nou waren en waarom. KLUCHT ging 25 september 2016 in première in thuisstad Almere en toerde langs theaters door Nederland en België. KLUCHT is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.