Kinepolis zet Whitney Houston in spotlight

Foto: PublicDomainPictures/cc-by-cc0

Op 9 augustus, de dag waarop Whitney Houston 55 jaar geworden zou zijn, vertoont Kinepolis de documentaire WHITNEY. De nieuwe film is een indrukwekkend eerbetoon aan het leven van de legendarische zangeres.

Kinepolis maakt het feestje compleet en geeft 3×2 kaarten weg voor het Whitney-concert van Glennis Grace in oktober.De documentaire WHITNEY gaat dieper in op het ongelofelijke en aangrijpende levensverhaal van Whitney Houston, ondersteund door interviews met haar meest dierbaren, originele beelden en natuurlijk haar onvergetelijke muziek. Een unieke kans voor fans en liefhebbers om meer te weten te komen over het veelbesproken leven van de wereldberoemde zangeres. De documentaire is bijzonder goed ontvangen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, met onder meer 4 sterren van de BBC, The Times en Empire.

Win kaarten voor Whitney Tribute in AFAS Live
Onlangs verblufte Glennis Grace de jury van America’s Got Talent door Houston’s hit ‘Run to you’ ten gehore te brengen. Op 5 en 7 oktober eert de Nederlandse zangeres Whitney in AFAS Live. Met je Kinepolis-filmtickets van de docu WHITNEY maak je kans op 3×2 kaarten voor dit concert op 7 oktober. Check de actievoorwaarden op kinepolis.nl/whitney.

Praktische info
Whitney
9 augustus 2018
Speelduur: 120 minuten
Tickets: reguliere prijs
Te zien in: Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.