Jongeren op de bon na overtreden coronaregels

Foto: Uit archief

De politie heeft zondagavond dertien jongeren op de bon geslingerd na het overtreden van de coronaregels. De jongeren zorgden daarnaast voor overlast in het Beatrixpark.

Brand

Twee jongeren werden bekeurd voor het stichten van een brandje op de skatebaan. Zij kregen de bekeuring bovenop het proces-verbaal voor overtreding van de noodverordening vanwege het coronavirus.

Aanhouding

Eén van de twee jongens is aangehouden door de politie: “Hij was het niet eens met de bekeuring en uitte een forse belediging naar één van de agenten. Deze 14-jarige jongen werd daarop aangehouden”, aldus de politie.

Controle

De controle in het Beatrixpark vond mede plaats na meerdere overlastmeldingen die gedaan waren door buurtbewoners in de afgelopen weken.

Reacties van lezers

Eerder ontvingen we via 1almere.nl reacties van lezers. De reacties willen we je natuurlijk niet onthouden:

KvdM schreef:

Goed gedaan! Eindelijk eens actie. Altijd overlast daar!

remco schreef:

Dat mensen met agressieve honden lopen. Goed dat ze doodgeschoten zijn. Het is gevaarlijk voor andere mensen, kinderen en andere huisdieren.

Peter45 schreef:

Mag er nu ook eens iets gedaan worden aan de onrust in het Laterna Magikapark (of omgeving) iedere avond? Het lijkt wel oorlog met die grote explosies. Echt iedere avond! Vast ook illegale feestjes. Die houden zich ook echt niet aan de regels. Al is het alleen al die halve atoombommen.