Jeugdland Buiten viert heropening op nieuw terrein

Foto: Mariamichelle/cc-by-cc0

Jeugdland Almere Buiten is verhuisd en viert zaterdag 30 mei de opening op de nieuwe locatie. Kinderen zijn welkom om deel te nemen aan allerlei activiteiten.

Bij jeugdland kunnen kinderen van 7 t/m 14 jaar zich uitleven door het bouwen van een eigen hut, door te voetballen, skelteren, en nog veel meer. Het hele jaar door valt er iets te beleven.

Door de verhuizing is Jeugdland in contact gekomen met Stichting Stad & Natuur Almere, waarmee zij gaan samenwerken. Zaterdag zijn kinderen van 11 tot 16 uur welkom aan het Maurice Garinpad 11 te Almere Buiten. De officiële opening zal worden verricht in het bijzijn van wethouder René Peeters, directeur van de Schoor Han Jetten en directeur van Stad & Natuur Jan Wachtmeester.

Kinderen kunnen zaterdag deelnemen aan een speurtocht door de natuur, ze kunnen mikadostokken maken, op het springkussen spelen, en geschminkt worden. Circus theater Vladimir zal de voorstelling ‘Blurp’ spelen. Tussen al het spelen door valt er ook iets te eten: een soepje of brood wat je zelf boven het vuur kan bakken.

Zie ook: