In 3 maanden een bloeiende tuin: De Beplantingservice!

Foto: Mariette van Hees

Advertorial – Een uitzicht vol bloemen, een perfect ingerichte tuin; het maakt je blij! Ieder mens ervaart zich gelukkiger met groen om zich heen. Je kijkt uit het raam en een boeket van bloemen lacht je tegemoet en laat je glimlachen. Alsof je ondergedompeld bent in een oase van rust!

Dan wil je eigenlijk niets liever: een mooie tuin met prachtige beplanting waar je het hele jaar rond van mag genieten. Het kleine beetje onderhoud wordt vanzelf een feestje!

Mariëtte van Hees Tuinen is gespecialiseerd in het inrichten van unieke tuinen met veel groen. Ze komt graag kijken en luisteren naar uw wensen. Bij u thuis neemt ze de omgeving in zich op en hoort wat jij belangrijk vindt. Eenmaal weer huiswaarts gekeerd, speelt ze met ideeën en planten. De mogelijkheden voor jouw tuin ontstaan vanzelf!

Wat eerst alleen een woning op een perceel is, wordt al snel een compleet aangeklede tuin, waar de woning een onderdeel van uit maakt. Mariëtte tovert je tuin in een handomdraai om naar een oase van rust. Je zult snel genoeg de harmonie ervaren die een evenwichtige beplanting je geeft in maar drie maanden tijd!

Mariette van Hees

www.vanheestuinen.nl/beplantingservice/