Hoe zou het Almere van 2070 eruit kunnen zien?

Foto: Pixabay

Hoe zou het Almere van 2070 eruit kunnen zien? En wat moeten we doen om daar te komen? Op die vragen wil kunstenaarscollectief SPACE het antwoord geven tijdens ‘Rehearsing the Revolution’.

Première

Het internationale theaterproject ‘Rehearsing the Revolution’ start in Almere. De première vindt plaats op 27, 28, 29 oktober en 1 november 2020 bij Corrosia.

Verbeelding

“Men hoeft niet per se de barricaden op om bloed te vergieten”, schrijft de organisatie. “Iedere verandering kan aan een keukentafel, in een gemeentehuis, een ziekenhuis, op een plein of in een theater ontstaan. Iedere revolutie begint immers altijd in de verbeelding. De theatervoorstelling wordt gemaakt mét de input van Almeerders”.

Waar en wanneer?

27, 28, 29 oktober en 1 november 2020 bij Corrosia Theater, Expo & Film. Aan Markt 43 in Almere Haven.

Reacties van lezers

Eerder ontvingen we via 1almere.nl reacties van lezers. De reacties willen we je natuurlijk niet onthouden:

Ruud en jose schreef:

Mooie foto,maar zo gaat Armere er echt niet uitzien hoor
Wat we zullen zien zijn veel heel veel moskeeën .Verder zullen er veel achterbuurten ontstaan waar al de asielzoekers zullen wonen die jaarlijks met 110.000 maar Nederland komen. Het vrije leven voor onze kleinkinderen zal voorbij zijn.
Voor ouderen zal het een onleefbare stad vol criminaliteit zijn.Gelukkig hebben de Almeerders hier zelf voor gekozen door het jarenlange wegkijken en meehuichelen met de islam en de asielparasieten.

De nieuwsgierige schreef:

Almere in 2070? Weggevaagd..