Het aantal woninginbraken in Almere vraagt naar een oplossing

Foto: CC0

Ook de afgelopen drie maanden werden de inwoners van Almere weer getreiterd met een aantal vervelende woninginbraken. De donkere winterperiodes zijn altijd een periode waarin het aantal woning- en bedrijfspand inbraken stijgt. Een probleem waar een oplossing voor moet worden bedacht. Het Almeerse Jaggsalarm biedt daar de oplossing voor. Met alarmsystemen en beveiligingssystemen geven zij je een veilig gevoel. En dat is nodig als we kijken naar de inbraakcijfers van afgelopen jaar.

Inbraken in Almere

Inwoners en bedrijven in Almere zijn vaak het slachtoffer van woninginbraken. De afgelopen drie maanden werd er bij ruim 80 woningen en/of bedrijven ingebroken en waren ruim 60 inwoners het slachtoffer van een poging tot een woninginbraak. Iets waar zeker een oplossing voor moet worden bedacht. Vanuit de gemeente staat dit probleem dan ook hoog op het prioriteitenlijstje. Door zelf een alarmsysteem te installeren, kunt u inbrekers al afschrikken.

Een totaaloplossing voor iedereen

Jaggsalarm biedt totaaloplossingen op gebied van beveiliging. Zo zorgen ze ervoor dat u, naar losse componenten, ook pakketten kunt samenstellen waarbij uw veiligheid zeker wordt gesteld in een totaalsysteem. Bij Jaggsalarm is alles mogelijk, van high-end beveiligingssystemen tot budget systemen. Zo kan iedereen zijn woning of bedrijf beveiligen tegen de vele inbraken en pogingen hiertoe.

Jaggsalarm werkt met verschillende soorten alarmsystemen, zo hebben ze voor iedere situatie het juiste alarmsysteem. Of u nu een bedrijf of uw eigen woning wilt beschermen tegen inbraak, u vindt bij Jaggsalarm de oplossing voor veiligheid. Zo kunt u kiezen voor de bekende Ajax alarmsystemen en gewilde Dahua camera’s. Door samen te werken met de fabrikant, garandeert Jaggsalarm de laatste aankoopprijzen.

Samenwerking met meldkamers voor snelle actie

De beveiligingssystemen en -camera’s van Jaggsalarm staan in directe samenwerking met de meldkamers. Mocht er een melding worden gegeven van een inbraak, zal de meldkamer meteen in actie komen om te controleren of er iets aan de hand is. Hierdoor worden veel inbraken voorkomen of later opgelost.

Jaggsalarm is de nieuwe generatie voor uw totale beveiliging. Met een alarmsysteem zorgt u voor een veilige omgeving.