Getuigen gezocht van overval winkel Houtstraat

Foto: Uit archief

Op donderdag 3 december 2020 vond er rond 19.45 uur een overval plaats op een winkel aan de Houtstraat in Almere Haven. De politie in Almere zoekt getuigen van deze overval. Ook zoekt de politie getuigen die op het moment van de overval in de directe omgeving waren.

Winkel Houtstraat

“Donderdagavond overvielen twee mannen een winkel op de Houtstraat te Almere”, meldt de politie. “De overvallers zijn er met onbekende buit te voet vandoor gegaan. Ook is onbekend in welke richting zij gevlucht zijn, of dat zij later in/op een vervoermiddel zijn gestapt”.

Signalement

De politie heeft een signalement vrijgegeven. De twee mannen waren donker gekleed en worden als volgt omschreven:

Overvaller 1:
– man van 1.65-1.75 meter lang;
– tenger postuur;
– rond de 18-20 jaar oud.

Overvaller 2:
– Jongen van 1.85-1.90 meter lang;
– dun postuur;
– rond de 15-18 jaar oud.

Oproep

“Was u tussen 19.30 – 20.00 uur in de omgeving van de Houtstraat in Almere? Heeft u daar iets opmerkelijks gezien? Bijvoorbeeld twee in het zwart geklede, jonge mannen die zich opvallend gedroegen? Of heeft u de mannen misschien op straat weg zien rennen, naar of vanuit de winkel? Heeft u wellicht camerabeelden kunnen maken of vanuit huis gemaakt? Of heeft u iets anders gehoord van deze overval? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844 of het tipformulier“.