De Flevo Campus gaat live ‘on air’!

Foto: Gemeente Almere

Op donderdag 1 juni zal de Flevo Campus een live radio show gaan uitzenden vanuit een glazen kas vanaf de grote markt in Almere. Wetenschappers, ondernemers, studenten en initiatiefnemers van de Flevo Campus komen aan het woord en nemen je mee in de wereld van voedsel, stedelijke omgeving en gezondheid. Daarnaast wordt ook het officiële logo bekend gemaakt en gaat de website in de nieuwe huisstijl online.

Gasten van de radioshow zijn onder andere wethouder René Peeters, gedeputeerde van de provincie Flevoland Jan Nico Appelman, dr. Sigrid Wertheim-Heck (lector Voedsel en Gezond Leven, Aeres Hogeschool), de kersverse winnaars van de Floriade Werkt! Challenge, en de Almeerse singer- songwriter Daniél van der Zee. De presentator van de show is journalist van De Correspondent Janno Lanjouw.

Tune in op de website van de Flevo Campus www.flevocampus.nl en volg de radio show live op donderdag 1 juni tussen 17.00 en 19.00 of kom langs op de Grote Markt! Via social media kun je meetwitteren via #flevocampus, #fcradio of volg de livestream op: https://www.facebook.com/flevocampus

Sleutelproject

Flevo Campus is een sleutelproject van Almere 2.0 en wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Almere, de provincie Flevoland, Aeres Groep en AMS- Institute. Het is de broedplaats voor innovaties en wetenschappelijke toepassingen op het gebied van voedselvoorziening in groeiende steden. Op de Flevo Campus komen studenten, docenten, onderzoekers en ondernemers samen om te onderzoeken en te testen hoe we voedselvoorziening in groeiende steden duurzaam kunnen veranderen en vernieuwen.