Filmwijk beweegt er op los

Foto: SvenHaverbus+ZON/cc-by-sa-3.0 Unported

Het Platform Filmwijk organiseert zaterdag 20 mei ‘Filmwijk in Beweging’. Op deze dag is er van 10.00 tot 16.00 uur op verschillende plekken in Filmwijk van alles te doen voor jong en oud.
De activiteiten vinden plaats bij basisschool De Polygoon, basisschool Caleidoscoop en het Filmwijkcentrum en bij de skatebaan in het Laterna Magikapark. Het Platform wil hiermee bereiken dat bewoners elkaar ontmoeten. ‘Samen buiten zijn en genieten’ is het doel.
Op elke locatie zijn diverse activiteiten, workshops en demonstraties. Bij De Polygoon en het Filmwijkcentrum zijn er markten waar ondernemers uit Filmwijk zich presenteren aan bewoners. Voor ouderen is er om 12.00 uur een lunch in De Polygoon en in het Filmwijkcentrum. De lunch is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Mail daarvoor naar [email protected] of bel 06-44088977.
Voor iedereen is er de mogelijkheid te worden rondgereden door de wijk onder het motto: ken uw Filmwijk.
Basisschool Polygoon (Hollywoodlaan 109)
10.00 uur: fiets versieren met aansluitend puzzeltocht voor kinderen. Verder kinderknutselclub, vogelshow, workshops yoga, aikido, slagwerk en muur verven, suikerspin, pannenkoekenkraam, steltloper.
Filmwijkcentrum/Caleidoscoop (Walt Disneyplantsoen 76/78)
10.00 uur: fiets versieren met aansluitend puzzeltocht voor kinderen. Verder kinderknutselclub, sport- en spelactiviteiten, dansdemonstraties, workshops klankschalen en honingkaarsen maken, popcornkraam, springkussen, steltloper.
Laterna Magikapark (vanaf 12.00 uur, Bunellaan/Jacques Tatilaan)
Sport- en spelactiviteiten, workshops graffiti spuiten, Almeerse Hockeyclub, demonstraties hondenclub KVC.