Fietsen tegen kanker

Foto:

Op vrijdag 1 juni zijn 34 leerlingen en docenten van Aeres VMBO Almere vertrokken naar Zuid-Frankijk om daar de Alpe d’Huez op te fietsen en vrijwilligerswerk te doen. Voorafgaand aan deze tocht is op 29 mei door de school een sponsorloop georganiseerd, om zo veel mogelijk geld in te zamelen en aan de stichting te doneren. Hierbij is meer dan € 700,00 opgehaald.

Aeres VMBO Almere zet zich al jaren in voor de stichting Flevoland Fietst Tegen Kanker. Op dinsdag 29 mei hebben de eerste drie leerjaren zich met een sponsorloop ingezet voor dit goede doel. Gedurende de 30 minuten moesten er zoveel mogelijk rondes gelopen worden, die gesponsord zijn door ouders, vrienden en kennissen van de leerlingen. Op vrijdag 1 juni hebben de vmbo-leerlingen en docenten hierdoor een bedrag van meer dan 700 euro mee de berg op genomen.

Flevoland Fietst Tegen Kanker
Flevoland Fietst Tegen Kanker is een project voor en door leerlingen en ook dit jaar nam Aeres VMBO Almere deel aan dit project. De organisatie zet zich in voor onderzoeken naar kanker.