Feestelijke opening Meridaanpad

Foto: Gemeente Almere

De Meridiaan wordt aangepakt en opgeknapt. Onderdeel van de Meridiaan is het Meridiaanpad dat van noord naar zuid loopt. Deze route is nu klaar. Om dit te vieren opent men op woensdag 21 juni het Meridiaanpad. In een lange optocht legt men met elkaar onder begeleiding van een brassband een groot deel van het pad af. Tijdens de optocht komt men langs verschillende verrassende elementen die speciaal voor deze feestelijke opening zijn bedacht door bewoners van Almere Buiten. Van sport en spel tot bijzondere demonstraties; het wordt genieten van iedere minuut!

Deelnemers mogen verkleed komen en kunnen met diverse voertuigen (geen brommers) meedoen. Het mooist versierde voertuig (ook zijnde de voetganger) wint een prijs! Wees erbij! De optocht start om 14.30 uur bij de vissteiger aan de Albaststraat. Rond 17.00 uur sluit de optocht af met een hapje en een drankje. Tot dan!

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Mail dan met Hennie Brandenburg, gebiedssecretaris van Almere Buiten, [email protected]