De tuin is mijn thuis

Foto: Mariette van Hees

Advertorial – “In moeilijke tijden houdt hij je op de been. Regelmatig zit je stil en kijk je om je heen.”

Het is slechts een kleine kunst om te genieten van al het natuurschoon dat het voorjaar ons brengt. Ik denk gelijk aan mooi weer, blauwe luchten, kwetterende vogeltjes die druk in de weer zijn om het perfecte nestje te bouwen. De zon schijnt op een boeket gele tulpen. De tuin is een prachtig plaatje!

We zijn méér dan ooit bij huis en ervaren wat het is om thuis te zijn. Het schitterende voorjaarsweer en de drang om naar buiten te gaan lokken om toch de deur open te doen en onze eigen tuin binnen te stappen. ‘Tuin’ scheelt niet voor niets maar twee letters met ‘thuis’; het is één groot geheel, jouw domein! Buiten versterkt binnen en van binnen verlang je naar buiten.

Lijkt het voor jou alleen een grote kunst jouw tuin je eigen te maken, sfeer te creëren en jou te laten genieten van de natuur? Zelf mag ik mij gelukkig prijzen met mijn gave om al het bloeiende pracht te combineren jouw tuin te creëren. Een plek die jou kan boeien en tegelijkertijd kan laten ontspannen.

Ik help je graag! En dat doen we samen… Dus ik zet je ook een beetje aan het werk! Zodat jijzelf net zo trots bent op het bloeiende eindresultaat. Samen maken we een tuin die leeft!

De tuin is míjn thuis. Nieuwsgierig wie ik ben en wat ik allemaal maak? Kijk op www.vanheestuinen.nl

Mariette van Hees