Dagelijks nieuws op Omroep Almere

Foto:

Omroep Almere vindt het belangrijk dat er een vaste nieuwsvoorziening is voor de Almeerse burgers en ondernemingen. Vanaf vrijdag 2 februari zal dagelijks het Landelijk nieuws vanaf 06.00 tot 22.00 ieder uur te beluisteren zijn op onze radio stream. Daar omroep Almere een lokale omroep is vinden wij het belangrijk dat op werkdagen van 09.00 tot 22.00 uur het nieuws met lokaal en regionaal nieuws wordt uitgebreid. Dagelijks zullen drie versies worden ingesproken, ochtend, middag, late namiddag.

Omroep Almere / AlmereOnAir kunt u vinden op de website omroepalmere.nl en op de apps, gratis te downloaden in de Apple of Google store.

AOS / Omroep Almere is een van de gegadigden voor de machtiging voor de publieke lokale omroep. Ruim drie jaar verzorgt de omroep inmiddels nieuws op de website, sociale media en op de apps. Hebben een groot aantal vrijwilligers die nieuws, info en entertainment programma’s verzorgen. Medio eind maart hebben wij het plan om ook nieuws op de videostream te verzorgen. Mochten we de publieke omroep van Almere worden zal de radio stream en de video stream worden doorgezet naar alle providers en op de FM zender zal ons radiostation AlmereOnAir te beluisteren zijn.