Costes opent winkel in Citymall Almere

Foto: citymall almere

Oplettende shoppers zullen het al hebben opgemerkt want de stickers hangen al op de gevel: Costes komt naar Almere. In het tweede kwartaal van 2018 hoopt het Nederlandse modemerk de deuren te kunnen openen in Citymall Almere. De winkel opent in het voormalige pand van MANGO.

Costes is een lifestyle merk voor dames en heren en is een mooie naam in het rijtje van andere recente nieuwkomers als Vapiano, Pull & Bear, M.A.C. Cosmetics en Snipes De stijlvolle en trendy collectie biedt kleding en accessoires van hoge kwaliteit voor de modebewuste man en vrouw die midden in het leven staan en zowel overdag als ’s avonds goed voor de dag willen komen. In de collectie zijn dan ook items te vinden voor alle momenten van de dag. Costes is een merk van internationale allure maar heeft een Nederlandse achtergrond. De eerste winkel stond in Utrecht. Inmiddels heeft het merk meerdere winkels in Nederland en een filiaal in België. De nieuwe winkel aan het Bordes 4-10 wordt de eerste winkel in Almere en is 1470m2 groot.

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Hudson’s Bay, Pull & Bear, M.A.C. Cosmetics, Pandora, ZARA, Rituals, Bever, Vitaminstore, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere met regelmatig drukbezochte evenementen.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl, www.facebook.com/CitymallAlmere en op https://instagram.com/citymall_almere/