Bijeenkomst Playground Stadswerfpark

Foto: greenstory

Dinsdag 20 februari van 19.00 – 21.00 uur organiseert de gemeente in het Green Story Café een informatiebijeenkomst over de playground in het Stadswerfpark. De playground krijgt een flinke opknapbeurt. Er komt, in samenhang met de nieuwe sporthal, een geheel vernieuwd sportplein. De playground wordt volgens de nieuwste inzichten ingericht om zo een brede doelgroep te trekken. Het wordt ook wel ‘Athletic Skills Model’ genoemd. Het is een methode van sporten om de beweegvaardigheid van mensen te verbeteren op een leuke, uitdagende en aantrekkelijke manier. Het is geschikt voor iedereen, van oud tot jong.

Deze zogenaamde ‘Skills Garden’ is een plek waar de openbare ruimte in het teken staat van stimuleren, uitdagen en plezier hebben in bewegen. Een plek die onderdeel is van wonen, werken en vrije tijd, waar mensen elkaar ontmoeten en samen zijn.

Datum: 20 februari
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Green Story Café, Kerkgracht 41

Waarom deze bijeenkomst?

1. Laten zien wat het concept Skills Garden inhoudt en vertellen over het Almere Kenniscentrum Talent.

2. Informeren over de aanpak; hoe wil men de participatie rondom de vernieuwing van de playground vorm geven? Uiteraard kan men hier ook vragen stellen en alvast suggesties / ideeën naar voren brengen.

3. Bewoners en gebruikers de gelegenheid geven om zich aan te melden voor een gebruikersgroep. Deze gebruikersgroep is de vertegenwoordiger van bewoners, sporters, ouderen, ouders en professionals. Voor de gemeente zijn zij de gesprekspartners gedurende het traject.