Alweer nieuwe lokale partij opgericht in Almere

Foto: almere anders

Gisteren is bekend gemaakt dat de AA18 AlmereAnders18 is opgericht. Drie oud-leden van de VVD zijn het gedoe in de raad zat. Volgens Oud-wethouder Smeeman en het huidige raadslid Hengstman (oud VVD) en Martin Sinke moet er veel veranderen. Er moet niet op de kleine dingen worden gesproken in de raad. Er moet echt discussies komen. Zo is het huidige systeem van de Politieke Markt veel te omslachtig. Er is gewoon een te groot gat naar de burger toe, die snappen het niet meer.

Zo komen er steeds meer partijen die mee gaan doen, het wordt druk bij de lijsttrekkers debatten. Omroep Almere start in januari met de wekelijks terugkerende trio debatten. Drie lijsttrekkers die worden uitgedaagd om met elkaar in debat te gaan. Binnenkort hoort u meer. Ook wie de debatten zal lijden. Ja een presentator die goed is ingewerkt in de lokale politiek.

Omroep Almere is te beluisteren via OmroepAlmere.nl / radio / luister live. Meekijken in de studio via de webcams is ook mogelijk via onze site. klik op radio / kijk live en het u bent in onze studio. Lukt het u niet om live te luisteren, geen probleem via radio / radio gemist kunt u nog twee weken de uitzending terug luisteren. Van de interviews worden video compilaties gemaakt en zijn enkele dagen later te bekijken op de site / video / uitzending gemist.