Almeerse vrouw komt om bij verkeersongeluk

Foto: Pixabay

Een 34-jarige vrouw uit Almere is om het leven gekomen bij een botsing met een bestelbus vlakbij Velsen-Zuid. De bestuurder van de bestelbus had drugs gebruikt.

Ongeval

“Rond 15:00 uur kreeg de politie de melding dat op de N202 een verkeersongeval tussen een personenauto en bestelbus had plaatsgevonden”, meldt de politie. “Meerdere personen zijn slachtoffer geworden van de frontale aanrijding. De bestuurster van de personenauto is overleden. De andere inzittende van de auto, een 22 jarige man, raakte door het ongeluk bekneld en ernstig gewond. Na de bevrijding is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis”.

Drugs

“De 31-jarige bestuurder van de bestelbus, een man uit Amsterdam en de passagier, een 27-jarige man uit Krommenie, raakten licht gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis”, zo meldt de politie. De bestuurder zou drugs hebben gebruikt. “Bij de 31-jarige bestuurder van de bestelbus is een speekseltest afgenomen. Deze wees positief uit”. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.

Het onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval loopt nog.

Artikel gepubliceerd door: 1Almere.