9 december: Victor Luis van Es in Almere

Foto:

De Kunstlinie laat cabaretfans op 9 december 2020 kennismaken met de cabarettop van morgen. Victor Luis van Es is volgens De Kunstlinie in Almere zo’n talent. “Of je zijn stijl nou cabaret wilt noemen door de sterke verhalen en slimme inzichten of stand up comedy door de vele grappen. Het is eerlijke humor met lef”, schrijft De Kunstlinie.

Nieuwe voorstelling

Victor Luis van Es komt met een nieuwe voorstelling. “In zijn nieuwe voorstelling Plan B gaat hij op zoek gaat naar de humor binnen onderwerpen als het klimaat, oorlog, religie en zelfontwikkeling. Hoe mooi is de wereld nu echt is? Was dit altijd al het plan? En is er een plan B?”.

Waar en wanneer?

Bekijk meer over deze voorstelling in De Kunstlinie op de website van De Kunstlinie in Almere. Op die website lees je ook meer over het kopen van tickets.

Kunstlinie

Sinds kort voert Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) definitief de nieuwe naam ‘De Kunstlinie’. Er werd veel discussie gevoerd over de naam. Na een jaar is de knoop doorgehakt. De Kunstlinie is nu ook makkelijk te bezoeken via internet: www.kunstlinie.nl.