Walk & Talk – De Koffiepauze voor werkzoekenden in de bibliotheek

De manier waarop je werk zoekt is veranderd. Dat zorgt bij elke werkzoekende voor veel vragen: Wat heb je aan LinkedIn? Hoe kun je netwerken? Hoe haal je meer uit je cv? De nieuwe bibliotheek biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kun je ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en tips en suggesties krijgen die je helpen in je zoektocht naar een geschikte baan.

Elke maand is er bij Walk&Talk een spreker die praktische informatie geeft over verschillende onderwerpen zoals netwerken, hoe leest HR je CV, open sollicitaties etc. Deze tips en de ervaring van andere werkzoekenden geven antwoord op jouw vragen. Zo word je je eigen deskundige in jouw zoektocht naar werk. Deelname aan Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

Op dinsdag 2 januari ontvangen wij een zeer interessante gastspreker: Demelza Tas. Zij is werkzaam als recruiter bij Young Capital Almere en heeft veel ervaring opgedaan in het geven van sollicitatietrainingen, coaching, personal branding en videosollicitaties. In haar huidige baan ondersteunt zij werkzoekenden op verschillende manieren om de juiste baan te veroveren.

Waar: bibliotheek Stad, het nieuwe lokaal (4e etage)
Wanneer: elke eerste dinsdag van de maand van 10.00 – 12.00 uur

Gratis

Deelname aan een Walk&Talk bijeenkomst geldt voor het UWV als een sollicitatie.