Pro Almere heeft nieuwe radiostudio

Foto: pro almere

Afgelopen vrijdag heeft Broadcast Partners de nieuwe materialen afgeleverd voor de radiostudio van Pro Almere. De locatie J. S. Bachweg beschikt thans over een fantastische studio. Professionele Radiosoftware, mengpaneel, mooie microfoons. Er zijn drie plekken om aan te schuiven.

De leerlingen maken elke dag minimaal een uur radio van, voor, door, de leerlingen. Deze worden uitgezonden over het radio platform van Omroep Almere. Elke dag hebben ze een eigen format. Het technische onderhoud worden door de vrijwilligers van de techniek van Omroep Almere verzorgd. De samenwerking wordt ook gecontinueerd, omdat beide partijen zich kunnen vinden in de samenwerking en doelstellingen. De leerlingen laten kennismaken met de wereld van de radio. Dat is veel meer dan alleen achter een microfoon kruipen.

Door de AGS – Pro Almere is dhr Rombout voorgedragen voor de zetel onderwijs in het PBO (Programma Bepalend Orgaan) van de AOS. Het PBO adviseert de organisatie welke type programma’s er worden gemaakt en controleert ook de uitzendschema’s. De AOS is verheugd dat het ASG-Pro Almere op deze wijze willen participeren in de omroep. Doelstelling is om te komen tot meer programma’s die zijn gericht op de jeugd van Almere. Zo zal binnenkort het jongeren platform 1 Almere worden gelanceerd. Met nieuws voor de jongeren van groot Almere met ook een eigen jongeren radio thema kanaal.

Informatie over de uitzendingen van Pro Almere en hun items kun u vinden op de website Omroep Almere in de radiogids onder aan de pagina. Mocht u een uitzending hebben gemist, geen probleem bezoek onze pagina radio gemist. Wij wensen u veel luister plezier, maar vooral de de leerlingen die uitzendingen verzorgen mooie uitzendingen en go On Air,