Popkoor Remix blijft leuk!

Foto: Remix

In 1998, nu twintig jaar geleden, werd popkoor Remix opgericht.
Het koor telt zo’n 60 leden waarvan er verschillenden al die jaren al lid zijn. TWINTIG jaar lid van een zelfde vereniging, dan móet het er toch wel erg leuk zijn!!
En dat ís het ook. Niet alleen tijdens de repetities maar zéker ook na afloop in de Glasbak waar wekelijks gerepeteerd wordt. De derde helft zou men dit in sporttermen noemen: even bijkletsen, wat drinken en misschien nog wat názingen.
Twintig jaar zingen, vriendschappen, gezelligheid, dat is terug te zien én natuurlijk te horen tijdens twee concerten: zaterdagavond 30juni en zondagmiddag 1 juli in het Corossiatheater in Almere Haven waarbij we de samenwerking met dirigent David Cucchi vieren en tevens met pijn in ons hart afscheid van hem nemen. Wat hebben we veel met hem ondernomen: eerst als onze pianist en later als onze dirigent.
We reisden naar Berlijn, Londen. Concerten in Amsterdam, Weesp, Katwijk, Hengelo. We wonnen het korenfestival in Hilversum en recent in Medemblik voor de tweede keer.
En dan dit concert om hem onder zijn eigen leiding en onder begeleiding van junXion, de band van onze pianist Martijn Hak, vaarwel, Goodbye te zeggen en hem nog een keer te laten ervaren hoeveel plezier iedereen van Remix heeft bij dit prachtige koor.

Er zijn nog beperkt kaarten te koop voor zaterdagavond.
Wil je ook eens komen kijken of eens uitproberen hoe jouw klank klinkt tussen de anderen?
Dinsdagavond repeteren we in Theater en Cultureel centrum ‘de Glasbak’. Voor meer info en een afspraak, bezoek www.popkoorremix.nl